Hanna Castrolle American Society for Microbiologyn posteripalkinto

Hanna CastroELL Hanna Castro on voittanut American Society for Microbiologyn (ASM) sponsoroiman parhaan posterin palkinnon 24. - 25.8. järjestetyssä Finnish Microbial Pathogenesis Days –tutkijafoorumissa.

Castron voittanut posteriesitys käsitteli Listeria monocytogenes -bakteerin kiertokulkua lypsykarjatiloilla. Palkinnon tuomaroivat foorumin Keynote-puhujat Virginia Miller (North Carolinan yliopisto, Yhdysvallat), John van der Oost (Wageningenin yliopisto, Alankomaat) ja Axel Barkhage (Friedrich Schillerin yliopisto, Saksa). Palkinnon arvo on $200 Yhdysvaltain dollaria.

Tämän lisäksi voittaja sai ASM:n jäsenyyden vuodeksi.

- Palkinto on tunnustus tehdystä työstä ja rohkaisu uraansa aloittavalle tutkijalle. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan projektiin, toteaa Castro.

Kuvassa Hanna Castro keskellä. Kuvaaja: Annamari Torittu