ELL Heidi Hiitiön artikkeli esillä Journal of Dairy Science -julkaisussa

Heidi HiitiöELL Heidi Hiitiön artikkeli on päätoimittajan toimesta valittu elokuun 'Editor's choice' -artikkeliksi Journal of Dairy Science –julkaisussa. Artikkeli käsittelee näytteenottomenetelmien vaikutusta PCR-testin tuloksiin maidon utaretulehdusnäytteiden tutkimuksessa ja tuo täysin uuden näkökulman maitonäyttieden mikrobiologiseen diagnostiikkaan.

Hiitiön artikkeli “The effect of sampling technique on PCR-based bacteriological results of bovine milk samples” valittiin Journal of Dairy Science -julkaisun päätoimittajan toimesta elokuun ‘Editor’s choice’ –artikkeliksi. Artikkeli esittelee tutkimustuloksia, jotka tuovat täysin uuden näkökulman maitonäytteiden mikrobiologiseen diagnostiikkaan. ELL Heidi Hiitiö on tohtorikoulutettava ja erikoistuva eläinlääkäri Kliinisen tuotantoeläinlääketieteen osastolla.

Hiitiön artikkeli julkaistiin lehden Tuotanto: terveys, käyttäytyminen ja hyvinvointi -osiossa. Artikkeli on näyttävästi esillä julkaisun kotisivulla elokuun ajan.  Lisäksi artikkeli on vapaasti luettavissa päätoimittajan valitut artikkelit -osiossa (Editor’s Choice Collection).

Päätoimittajan valitut artikkelit (Editor's Choice) tuo esille artikkeleita, jotka ovat erityisen huomionarvoisia lypsykarjaan ja maitoon liittyvässä tutkimuksessa.

Linkkejä:
Heidi Hiitiön artikkeli: http://www.journalofdairyscience.org/article/S0022-0302(16)30279-X/fulltext

Journal of Dairy Science –julkaisu: www.journalofdairyscience.org/