Jatko- ja täydennyskoulutus Yhteystiedot

Postiosoite:
PL 66
00014 Helsingin yliopisto

Käyntiosoite:
Agnes Sjöbergin katu 2
tai Mustialankatu 1
Helsinki

Muut yhteystiedot:
Puhelin
+358 (0)294 1911 (vaihde)
Sähköposti
el-ehyt-palveluposti(at)helsinki.fi

Puhelinluettelo

Hae yhteystietoja

Sijainti ja liikenneyhteydet
Viikin kampuskartta

Ympäristöterveydenhuollon johtamisen diplomiohjelma

Ympäristöterveydenhuollon johtamisen diplomiohjelman on tarkoitettu pääasiassa eläinlääkäreille, jotka toimivat tai suunnittelevat toimivansa ympäristöterveydenhuollon johtotehtävissä. Diplomiohjelma koostuu ympäristöterveydenhuollon hallinnon sekä ympäristöterveydenhuollon johtamisen koulutuskokonaisuuksista.

Ympäristöterveydenhuollon hallinnon kurssi on yhtenäinen, kolmen viikon mittainen kurssi, joka järjestetään joka toinen vuosi. Seuraavan kerran kurssi järjestetään syksyllä 2017. Diplomiohjelman lisäksi ympäristöterveydenhuollon hallinnon kurssi muodostaa osan elintarvikehygieenikkokuulustelusta.

Ympäristöterveydenhuollon johtamiskoulutus kestää noin vuoden. Koulutus koostuu yhteensä kymmenestä lähiopetuspäivästä, erilaisista jaksojen välisistä soveltamis- ja arviointitehtävistä sekä yhdestä laajemmasta kehittämistehtävästä. Johtamiskoulutus järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2007 ja se sai erittäin positiivisen vastaanoton.

Ympäristöterveydenhuollon johtamisen diplomi myönnetään, kun kopiot kurssitodistuksista toimitetaan elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osastolle. Todistusten saatteeksi liitetään vapaamuotoinen anomus.

Lisätietoja antaa diplomiohjelman tieteellinen johtaja, yliopistonlehtori ELT Mari Nevas.